Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ: Ανανέωσε και ο «Mr. πασπαρτού» με τον Φαίακα

Φαίακας
15 Ιουλίου 2021 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συνέχεια της ανανέωσης συνεργασίας με τα παιδιά της ομάδας συνεχίζεται για τον Φαίακα,

που αυτή τη φορά ανακοίνωσε τον Θανάση Νάστο, τον «Mr. Πασπαρτού» όπως τον αποκαλεί. Μια ακόμη θετική εξέλιξη σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας, που έχει κερκυραϊκό χρώμα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κλείσουν και όσοι αθλητές κρίνει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ ότι μπορούν να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια παραμονής στην Handball Premier.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Mr. Πασπαρτού, για ακόμα μια χρόνια θα είναι μαζί μας. Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας του Θανάση Νάστου, έναν αθλητή ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο για 15 συνεχόμενα έτη. Ο Θανάσης εκτός από μεγάλος εργάτης στις προπονήσεις είναι και ένα τεράστιο πολυεργαλείο για την ομάδα όπου κάθε σεζόν παίζει σε οποία θέση τον χρειάζεται και υπάρχει ανάγκη.

Γεννημένος το 1998 ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών να κάνει τα πρώτα του χαντμπολικά βήματα. Το 2013 είναι η πρώτη του χρόνια που συμμετείχε με την ανδρική ομάδα και το 2016 βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα ώστε να ανεβεί στην Α2, καθώς και το 2019 είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές ώστε να πετύχει η ομάδα το πολυπόθητο όνειρο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία».

Μετά τη συμφωνία ο Θανάσης Νάστος μίλησε για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε διοίκηση και προπονητές, λέγοντας: «Άλλη μια χρονιά στο νησί, άλλη μια χρονιά σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής την ομάδας, αυτής της όμορφης παρέας και θα βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των στόχων της. Είμαι πολύ τυχερός που θα έχω δίπλα μου παλιούς συμπαίκτες που έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί, αλλά και μεγάλους αθλητές του αθλήματος που θα έχω την τιμή να τους γνωρίσω φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του συλλόγου, τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σπύρο Περουλη καθώς και τον προπονητή μου αυτή τη χρονιά τον Κωνσταντίνο Μιχαλάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτή την χρονιά καθώς και για τις ευκαιρίες που μου έδωσαν. Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς. Τέλος εύχομαι να δούμε ξανά σύντομα όλα τα γήπεδα γεμάτα με κόσμο κάτι που μας έλειψε πολύ τα δύο αυτά δύσκολα χρόνια με την πανδημία. Υγεία πάνω από όλα σε όλους και πολλά χαμόγελα».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια