Σε χρήση δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

Σε χρήση δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Στη διάθεση μικρών και μεγάλων βρίσκονται δύο αθλητικά τραπέζια τα οποία τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Ιωαννιτών,

13
Ιουλίου / 2021

στο Πάρκο Σεισμοπλήκτων και στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας. Πρόκειται για μοντέρνες κατασκευές οι οποίες ενισχύουν τις αθλητικές υποδομές και προάγουν τον μαζικό αθλητισμό.
 
«Στόχος μας η αναβάθμιση όλων των κοινόχρηστων και αθλητικών χώρων του Δήμου. Το αθλητικό κέντρο της Κιάφας αποτελεί έναν πυρήνα για την περιοχή. Τοποθετήθηκε και είναι σε χρήση ένα αθλητικό τραπέζι για πολλαπλές δραστηριότητες. Ευελπιστώ ότι οι συμπολίτες μας θα προστατεύσουν αυτούς τους χώρους. Στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας θα επιχειρήσουμε μία συνολική αναβάθμιση καθώς έχουν προκληθεί πολλές ζημιές ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Θα προχωρήσουμε σε όλες τις επιδιορθώσεις και το σύνολο του χώρου θα είναι διαθέσιμο για τους πολίτες» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.
 
Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον αθλητισμό, Νίκο Τσόλη, καθώς και τον Προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του Πνευματικού Κέντρου, Βαγγέλη Παλατζίδη.
 
«Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, τα αθλητικά τραπέζια που αποτελούν μία ήπια αθλητική δομή κατάλληλη για μαζικό αθλητισμό. Πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδιά και νέους που χρησιμοποιούν τον χώρο. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε μικρές αθλητικές κυψέλες στις γειτονιές της πόλης» ανέφερε ο κ. Τσόλης ευχαριστώντας παράλληλα τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αϊβατίδη για τη συνεργασία, ώστε να αναβαθμιστούν και οι σχολικοί αθλητικοί χώροι.


 
Τα αθλητικά τραπέζια που τοποθετήθηκαν είναι κατάλληλα για Teqball, ένα άθλημα ιδιαίτερο, την τεχνική του οποίου παρουσίασαν ο Γιώργος και η Παρασκευή δύο νέοι που ήρθαν από την Βέροια.