Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Νεράντζης: «Μέσα σε 7 μήνες θάψαμε πάνω από 14.000 τόνους στο Τεμπλόνι»

Τεμπλόνι
12 Ιουλίου 2021 / 11:21
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Tις αντιρρήσεις που είχε, προσπάθησε να τις λύσει μέσω της Αποκεντρωμένης, η οποία ζητά την τοποθέτηση του Συνδέσμου στα ερωτήματα της παράταξής του «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΨΗΛΑ»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Νεράντζη έχει προκαλέσει το θέμα που έρχεται σήμερα προς συζήτηση με την μορφή κατεπείγοντος στην Οικονομική Επιτροπή, προκειμένου να αποδεχθεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας τις συμβάσεις για την μεταφορά του 2021 που έχει υπογράψει ο ΣΥΔΙΣΑ. Ο κ. Νεράντζης τονίζει ότι η υποχρέωση για την μεταφορά ανήκε ευθύς εξαρχής στον Δήμο και όχι στον ΣΥΔΙΣΑ. Αποτέλεσμα, όπως επισημαίνει, να έχουν θαφτεί  πάνω από 14.000 τόνοι σκουπιδιών στο Τεμπλόνι μέσα σε διάστημα 7 μηνών και γι’ αυτό το σχεδιασμό προσπαθούσε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο από 14-12-2020!

Όπως δήλωσε στην «Ε», τις αντιρρήσεις που είχε, προσπάθησε να τις λύσει μέσω της Αποκεντρωμένης, η οποία ζητά την τοποθέτηση του Συνδέσμου στα ερωτήματα της παράταξής του «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΨΗΛΑ». Ωστόσο  Σύνδεσμος  μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει.  Σημειώνεται ότι η τελευταία ημερομηνία ειδοποίησης της Αποκεντρωμένης προς τον ΣΥΔΙΣΑ, προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του στα ερωτήματα της παράταξης του κ. Νεράντζη ήταν η 26-06-2021.

Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «14/12/2020 έως σήμερα, χάσαμε 7 μήνες (έως τώρα.....), θάψαμε πάνω από 14.000 τόνους (έως τώρα...) κάτω από το μεγάλο χαλί που λέγεται Τεμπλόνι! Φωνάζαμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι υποχρέωση του Δήμου η μεταφορά για το 2021 και όχι του ΣΥΔΙΣΑ ! Τότε δεν καταλαβαίναμε σωστά! ..... Τώρα ο ΣΥΔΙΣΑ μας παρακαλάει να αποδεχτούμε τις συμβάσεις που έχει υπογράψει (χωρίς να έχει την αρμοδιότητα) και βέβαια να τις εκτελέσουμε και να τις πληρώσουμε βεβαίως....»
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.