Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμος Δημητριάδης, γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Σχολών της Τζαζ

Δήμος Δημητριάδης
12 Ιουλίου 2021 / 10:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά την ετήσια γενική συνέλευση του οργανισμού μεταξύ εκπροσώπων σχολών από 20 χώρες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών εκλέχτηκε στις 9 Ιουλίου 2021 γραμματέας του παγκόσμιου οργανισμού για την εκπαίδευση της Τζαζ IASJ (International Association of Schools of Jazz).

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά την ετήσια γενική συνέλευση του οργανισμού μεταξύ εκπροσώπων σχολών από 20  χώρες. Ο Δήμος Δημητριάδης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού από το 2003 και εκλέγεται γραμματέας για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Διοργανωτής της φετινής συνάντησης ήταν το Jazz Institute of the University of Music and Performing Arts, Munich. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο με δια ζώσης και διαδικτυακές δράσεις.  

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι μέλος του IASJ από το 2001. Στις διεθνείς συναντήσεις του οργανισμού έχουν λάβει μέρος μέχρι σήμερα 24 αριστούχοι φοιτητές του προγράμματος σπουδών τζαζ.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.