Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Πρόσκληση σε συνάντηση των 86 ομάδων στην Ημαθία

Γ΄ Εθνική
07 Ιουλίου 2021 / 17:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα λάβει μέρος με δυο ομάδες στην Γ΄ Εθνική, την ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ.

Μια κατηγορία η οποία θα έχει λιγότερες ομάδες (86 συνολικά) και λιγότερους ομίλους 5 ή 6 αντί των 10 που είχε τελευταία.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν λύνονται στην κατηγορία, ίσως το οικονομικό να είναι στην πρώτη θέση, αλλά οι ομάδες αντιμετωπίζουν και πάρα πολλά άλλα. Οι μεμονωμένες φωνές συνήθως δεν εισακούονται, αν όμως υπάρχει μια δυνατή φωνή – παρέμβαση από το σύνολο των ομάδων, ίσως να υπάρξουν οφέλη που θα βοηθήσουν τη σεζόν 2021-22.

Σε μια προσπάθεια «δεσίματος» των ομάδων και ομαδικής διεκδίκησης των αιτημάτων τους ο Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας προσκάλεσε όλα τα σωματεία σε μια συνάντηση στις 12 Ιουλίου 2021, βάζοντας στην ατζέντα σημαντικά θέματα συζήτησης, ενώ ανάλογα με την έκβαση της 1ης αυτής συνάντησης θα υπάρξει και συνέχεια.   

Η πρόσκληση:

«Ο Α.Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, μέσω του προέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου προσκάλεσε, τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), με τα παρακάτω θέματα συζήτησης.
1) Γνωριμία εκπροσώπων ομάδων – Εισήγηση.
2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.
5) Τοποθετήσεις – απόψεις – διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων, με τους εκπροσώπους τους που θα έχουν ανεξαιρέτως δικαίωμα λόγου και ψήφου, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη ενόψει της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα καθορίσει την ύπαρξη, τη βιωσιμότητα και το μέλλον των ομάδων μας. Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες μετακίνησης, τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν και εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο) στη συνάντηση. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστούν δια ζώσης να. το δηλώσουν εγκαίρως στον υπεύθυνο κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο (6932332757)».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια