Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε τακτική δικάσιμη ο οξύθυμος μοτοσικλετιστής

εκαβ
05 Ιουλίου 2021 / 14:52

Επιτέθηκε στο ΕΚΑΒ και πέρασε το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίθεση δέχθηκε το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, τα ξημερώματα του Σαββάτου στον κόμβο της τάφρου, του Νέου Φρουρίου από μοτοσικλετιστή, την ώρα που προσπαθούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη συνοδηγό του. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ντόπιος οδηγός ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον ελαφρύ όπως αποδείχθηκε τραυματισμό της συνοδηγού.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου ξεκίνησε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη, με σκοπό να τοποθετηθεί στο φορείο και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο. Τότε, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Το πλήρωμα το ΕΚΑΒ κάλεσε την Λιμενική Αστυνομία, υπό την ευθύνη της οποίας ως γνωστόν είναι το παραλιακό μέτωπο της πόλης, έγινε αλκοτέστ στον επιθετικό οδηγό, διαπιστώθηκε η υπέρβαση των προβλεπόμενων ορίων αλκοόλ στο αίμα και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η συνοδηγός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός, κάτοικος Κερκύρας, 30-35 χρόνων, οδηγήθηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο και προσδιορίστηκε τακτική δικάσιμος για την συγκεκριμένη υπόθεση.