Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην Κέρκυρα

Επιμελητήριο
01 Ιουλίου 2021 / 17:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από τις 2/7 έως και τις 3/7, αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, θα βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Στην αποστολή μετέχει και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της Δ.Ε. του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Καββαθάς.

Στόχος της επίσκεψης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η συνάντηση με εκπροσώπους διαφόρων επαγγελματικών κλάδων, προκειμένου να συζητηθούν τα νέα δεδομένα στην αγορά, οι προοπτικές της οικονομίας και να αναζητηθούν οι βέλτιστες λύσεις για την τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Η αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. θα βρίσκεται στην Κέρκυρα από το μεσημέρι της Παρασκευής 2/7 και σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα γίνουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ελπίζοντας σε κάλυψη τους ή σε κάποια συνέντευξη με τα μέλη της αντιπροσωπείας.  

Παρασκευή 2/7/2021
Ώρα 19:00: Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Γ. Γραμματέα του Ε.Ε.Α. Δημητρίου Γαβαλάκη με εκπροσώπους των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Κέρκυρας για ασφαλιστικά θέματα.
-ώρα 19:00: Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Χατζηθεοδοσίου, του Αντιπροέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Νίκου Γρέντζελου με εκπροσώπους των σχολών οδηγών Κέρκυρας.

Σάββατο 3/7/2021

Ώρα 11:00: Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιου Καββαθά με εκπροσώπους της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας για να συζητηθούν μείζονα θέματα του κλάδου.