Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μουζακίτης στον Αρίλλα, ο Βλάσσης στον Κάβο

ΕΠΣΚ
01 Ιουλίου 2021 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπήκαμε στον Ιούλιο και οι ομάδες σιγά-σιγά προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά. Εκτός από τις διοικήσεις για τις οποίες πάρα πολλές έκαναν εκλογές,

το θέμα του προπονητή είναι το πρώτο που απασχολεί τις ομάδες. Και αυτό γιατί ο σχεδιασμός πρέπει να γίνεται με τη δική του παρουσία και συγκατάθεση. Ήδη πάρα πολλές έχουν ανανεώσει ή έχουν ανακοινώσει τον προπονητή με τον οποίο θα βαδίσουν τη σεζόν 2021-2022. Δυο ομάδες από τα άκρα της Κέρκυρας έμειναν σε γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις.

Η Ένωση Αρίλλα - Καββαδάδων θα πορευτεί με τον Τάσο Μουζακίτη, έναν άνθρωπο που έχει καθίσει στον πάγκο πάρα πολλές χρονιές και έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας. Και η διοίκηση τον ξέρει καλά και αυτός ξέρει καλύτερα ομάδα και διοίκηση. Έτσι έδωσαν τα χέρια με στόχο μια καλή αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕ Αρίλλα - Καββαδάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Τάσο Μουζακίτη. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο.
Η ομάδα βρίσκεται στις θερινές διακοπές αλλά ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά».

Στη Νότια Κέρκυρα ο Κάβος είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Κώστα Βλάσση που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στον πάγκο της ομάδας. Μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση, με την πεποίθηση ότι η πορεία της ομάδας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών όλων. Έτσι μετά την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο ο Δημήτρης Κάντας είχε άμεσα συνάντηση με τον Κ. Βλάσση και η συμφωνία έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Να σημειώσουμε ότι ο Κ. Βλάσσης είναι στον πάγκο από τις αρχές της περασμένης χρονιάς.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια