Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίκετ: Πρωταθλήματα κλειστού χώρου εν μέσω καύσωνα

ΕΛΟΚ
30 Ιουνίου 2021 / 18:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΕΑΚΚ θα γίνουν αγώνες πρωταθλημάτων κλειστού χώρου.

Εν μέσω καύσωνα, με το κλειστό αυτή την εποχή να θυμίζει καμίνι, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του νησιού, που από αθλητικές υποδομές όχι απλά πάσχει, αλλά είναι ανύπαρκτο.

Στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί κανείς να ρίξει ευθύνες στην ΕΛΟΚ αφού δυστυχώς τον χειμώνα δεν της δίνεται ο χώρος να κάνει τα πρωταθλήματά της, ίσως μια πίεση να γίνουν Απρίλιο ή αρχές Μαΐου να ήταν πιο ουσιώδης.
Μιλάμε για κλειστό χώρο, για αγώνες που ούτε για τις ώρες δεν είχαν ενημερωθεί τα σωματεία, ως το πρωί της Τετάρτης και αυτό γιατί η ΕΛΟΚ περιμένει το πρόγραμμα από την ΕΔ.

Κάπου εδώ τα πράγματα δείχνουν μια χαλαρότητα και ας μην τα ρίξουμε όλα στον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το ΕΑΚΚ όφειλε τουλάχιστον να είναι έτοιμο και να μην περιμένουν οι ομάδες τελευταία στιγμή να μάθουν τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
Χαρακτηριστικό είναι το έγγραφο που στάλθηκε στις ομάδες και αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Ε.Α.Κ.Κ. πρόκειται να μας γνωστοποιηθούν μέχρι αύριο οι ώρες αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κρίκετ Κλειστού χώρου που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ».

Δεν ξέρεις διαβάζοντας την ανακοίνωση αν θα κλάψεις ή θα γελάσεις, αν φταίει ο ένας ή ο άλλος, απλά σκέφτεσαι γιατί σε πολλούς τομείς η Κέρκυρα είναι τόσο χαμηλά. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια