Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Ιωάννη Μάζη

Γιάννης Μάζης
29 Ιουνίου 2021 / 11:06

Συμμετείχαν ο Κυριάκος Πατραγάς, καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Μάρκος Τρούλης, διδάκτωρ, ο Μιλτιάδης Μπότσης, επίκουρος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Αλέκος Στογιάννος, διδάκτωρ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κέντρο η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή Ιωάννη Μάζη με τίτλο, «Μεσογείου Παλίμψηστον, από τον Νταβούτογλου στον Ερντογάν».

Η παρουσίαση αυτή διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου του Corfu Channel. Συμμετείχαν ο Κυριάκος Πατραγάς, καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Μάρκος Τρούλης, διδάκτωρ, ο Μιλτιάδης Μπότσης, επίκουρος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου και ο Αλέκος Στογιάννος, διδάκτωρ.


 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κέρκυρας, Στέφανος Γκίκας και Δημήτριος Μπιάγκης, η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, η δήμαρχος Κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιος Μαχειμάρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας, Δημήτριος Μεταλληνός και ο πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Φλώρος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων, Χρύσανθος Σαρλής.


Η παρουσίαση του βιβλίου διήρκεσε 2 ώρες. Μετά το πέρας της υποβλήθηκαν ερωτήσεις στον κο Καθηγητή. Επίσης, πολλοί από τους παρευρισκομένους αγόρασαν το βιβλίο μέσω αντιπροσώπων του βιβλιοπωλείου «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ» και ζήτησαν στη συνέχεια μία αφιέρωση από τον κο Μάζη.