Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

2000 μάσκες από την AHEPA στο Ιατρείο Κέρκυρας

ΑΧΕΠΑ
29 Ιουνίου 2021 / 09:52

Ακόμα μια προσφορά στη τοπική κοινωνία και στις δομές υγείας του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τη δωρεά 6000  προστατευτικών μασκών στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων προσέφεραν άλλες 2000 μάσκες στο Ιατρείο Κέρκυρας για τις ανάγκες της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Το ιατρικό υλικό παρέλαβε η πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας.  κυρία Μαρία Μάνδυλα, η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το τμήμα AΧΕΠΑ Κέρκυρας και τα μέλη του για τη συνεχή στήριξη στο έργο τους και ευχήθηκε να βρει μιμητές ώστε και το Ιατρείο της Κέρκυρας να συνεχίζει να παράσχει πρωτοβάθμιες φροντίδες υγείας στους κατοίκους του νησιού.

Η κυρία Μάνδυλα θέλησε να προσφέρει ως ανταπόδοση των επαναλαμβανόμενων δωρεών των AΧΕΠΑ Κέρκυρας ένα επετειακό αναμνηστικό του Ιατρείου με ιδιαίτερους συμβολισμούς.

Ο πρόεδρος του τμήματος της Κέρκυρας και γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Δημητρόπουλος μαζί με το ταμία του τμήματος Γιώργο Σαλαμπάση παραδίδοντας το υλικό συνεχάρησαν την κυρία Μάνδυλα και τους ανθρώπους του Ιατρείου για τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν και υποσχέθηκαν διαρκής στήριξη του τμήματος AΧΕΠΑ Κέρκυρας στο φορέα του Ιατρείου και στους ανθρώπους του και ευχαρίστησαν τη πρόεδρο για το δώρο που προσέφερε στο τμήμα.