Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνέλαβαν 4 σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για ναρκωτικά

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
26 Ιουνίου 2021 / 13:28

Κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τέσσερα άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες, το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κεντρική και Βόρεια Κέρκυρα, συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή, ο πρώτος για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και η δεύτερη για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Σε άλλη περίπτωση, βραδινές ώρες χθες, στη Νότια Κέρκυρα,  συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη αλλοδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.