Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επετειακή συναυλία της Δημ. Χορωδίας Κέρκυρας San Giacomo στο Περιστύλιο των ανακτόρων

Zorzes Katris
25 Ιουνίου 2021 / 17:43
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η υπόσχεση του συνθέτη, Zorzes Katris, ήταν, ολόκληρη η Όπερα "Ιωάννης Καποδίστριας", να παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή (κουστούμια – σκηνικά - σολίστ), τον Μάιο του 2022.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, παρουσία πολλών φιλόμουσων κερκυραίων, η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας San Giacomo, πραγματοποίησε συναυλία στο περιστύλιο των ανακτόρων στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του ΄21, με έργα που είχαν σχέση με το γεγονός.

Ακούστηκαν σε παγκόσμια πρώτη εκτέλεση αποσπάσματα από την Όπερα "Ιωάννης Καποδίστριας", του συνθέτη Ζorzes Katris, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, παίζοντας ο ίδιος πιάνο και συνοδεύοντας τη διεθνούς φήμης Σοπράνο Μαρία Κόκκα και την Δημοτική Χορωδία "San Giacomo". Όπως είπε και ο Συνθέτης Zorzes  Katris για την Δημοτική Χορωδία San Giacomo: «είναι μία εξαιρετική ομοιογενώς προβαρισμένη Δημοτική Χορωδία».

Η υπόσχεση του συνθέτη ήταν ολόκληρη η Όπερα "Ιωάννης Καποδίστριας ", να παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή (κουστούμια – σκηνικά - σολίστ), τον Μάιο του 2022.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.