Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει με Τάσο Βενέτη ο Όλυμπος

ΑΠΣ Όλυμπος
22 Ιουνίου 2021 / 16:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουνίου στα γραφεία του Ολύμπου συναντήθηκαν η διοίκηση με τον προπονητή Τάσο Βενέτη

για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, αφού εδώ και καιρό υπήρχε συμφωνία για να συνεχίσουν και τη φετινή σεζόν μαζί.

Το ραντεβού καθυστέρησε λίγες μέρες, καθώς ο Τάσος Βενέτης ήταν σε προπονητικό σεμινάριο. Συζητήθηκαν ο τρόπος συνεργασίας, οι στόχοι και ο τρόπος που θα βαδίσει φέτος η ομάδα, με τον πρόεδρο  Δημοσθένη Σφήκα να τονίζει ότι η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για μία δυνατή ομάδα η οποία θα έχει βάση την περσινή.

Από την πλευρά του ο Τάσος Βενέτης διαβεβαίωσε ότι θα δουλέψει με στόχο να αξιοποιηθούν οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, η ομάδα θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θέλει να βάζει ψηλά τον πήχη για την ιστορική ομάδα.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η συμφωνία με τον γυμναστή που θα έχει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων που θα έχει η ομάδα τη φετινή χρονιά. Όλοι συμφώνησαν πως ο Όλυμπος πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να είναι αυτοσκοπός ο τίτλος, αλλά η καλύτερη δυνατή πορεία και κυρίως η αξιοποίηση των πολλών παιδιών που προέρχονται κυρίως από την Θύελλα.

Στο θέμα της συνεργασίας του Ολύμπου με τον Νέο 2017, υπήρξε διαφορετική εξέλιξη την Παρασκευή 18/6, από ότι συμφωνήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης 17/6. Στο συμβούλιο είχαν ουσιαστικά δοθεί τα χέρια για τη συνεργασία των ομάδων, με τον Νέο 2017 να μη μετέχει στο πρωτάθλημα, τον πρόεδρο Σπ. Κρεμόνα να αναλαμβάνει μαζί με μέλος της διοίκησης του Ολύμπου να «τρέξουν» την ομάδα και έμενε να διευκρινιστεί το θέμα για το τεχνικό επιτελείο του Νέου και τη θέση που θα είχε στον Όλυμπο. Κάπου εκεί υπήρξε διαφωνία και η συμφωνία «ναυάγησε».

Πέραν αυτών, η διοίκηση «τρέχει» αρκετά θέματα αυτό τον καιρό, όπως ο αγωνιστικός χώρος, όπου τα μέλη με προσωπική δουλειά εργάζονται σε αυτό το κομμάτι, εργασίες γίνονται και για το μπαρ του γηπέδου, φτιάχτηκαν τα σημεία του δρόμου που κατεβαίνει στο γήπεδο με άσφαλτο όπως και η είσοδος του γηπέδου, ενώ στο πρόγραμμα είναι η ολοκλήρωση των έργων της ανακαίνισης των αποδυτηρίων. 

Τέλος να επισημάνουμε, μιας και είναι επίκαιρο λόγω των ημερών, ότι ο Όλυμπος διαθέτει από πέρυσι προμηθευτεί απινιδωτή και έχει φροντίσει ώστε να έχει ένα πλήρες και λειτουργικό αποδυτήριο – φαρμακείο για τις πρώτες ανάγκες.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια