Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΣΚ Κουλόπουλος και Βλαχόπουλος

ΕΠΣ Κέρκυρας
22 Ιουνίου 2021 / 16:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκλογές της ΕΠΣΚ, οι οποίες λόγω covid-19 πήραν τρεις αναβολές, θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα,

συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Ιουνίου μαζί με την ετήσια Γενική Συνέλευση με απολογισμούς (διοικητικό, οικονομικό) και προϋπολογισμό της νέας σεζόν.

Με τον νέο αθλητικό νόμο θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο, ενώ γεγονός είναι ότι υπάρχουν δύο παρατάξεις στην Ένωση αυτή τη στιγμή. Για πρώτη φορά διαχωρίζονται στην ψηφοφορία οι υποψήφιοι πρόεδροι με τους αντίστοιχους συμβούλους.

Από τη στιγμή που η κατάθεση υποψηφιοτήτων έκλεισε, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα με τη νυν παράταξη που διοικεί την ΕΠΣΚ (Κίνηση Κερκυραϊκού ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου) να έχει υποψήφιο πρόεδρο τον Γ. Κουλόπουλο και η «αντιπολίτευση» (Κίνηση Κερκυραϊκού ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου), τον Ι. Βλαχόπουλο.

Από κει και πέρα, υπάρχουν εφτά υποψήφιοι που είναι αυτή τη στιγμή στο Δ.Σ. (Κουλόπουλος, Σκλαβούνου, Νάος, Κούρκουλος, Σουλάνης, Λούβρος και Χρυσικόπουλος) και τον Ι. Μουζακίτη που είχε εκλεγεί την τελευταία φορά, αλλά πριν μερικούς μήνες παραιτήθηκε, κατεβαίνει με την «αντιπολίτευση», ενώ δεν είναι αλλά στηρίζει ο Μάκης Κουλούρης που ηγείτο της αντιπολίτευσης, αλλά στηρίζει και παλεύει για να αλλάξει κατάσταση 30 χρόνων.

Ποτέ στις εκλογές δεν πρέπει να γίνονται προγνωστικά, με βάση όμως αυτή τη στιγμή τα μόλις 11 από τα 46 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου, η «αντιπολίτευση» δείχνει να έχει το πάνω χέρι, αλλά αυτό πρέπει να φανεί στην κάλπη. Δικαίωμα ψήφου έχουν 4 ομάδες της Α1, 6 ομάδες της Α (η ΓΕΘ ανήκει εκεί αν και δεν είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα τη σεζόν που έληξε) και ο Ορφέας που παίζει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Ομάδες Α1: Όλυμπος, Θιναλιακός, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ΑΟ Παξοί
Ομάδες Α: ΑΕ Φαιάκων, Μπενίτσες, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Κοντόκαλι, Ομόνοια, ΓΕ Θιναλίων
Ομάδα αναπτυξιακού πρωταθλήματος: Ορφέας

Το ψηφοδέλτιο των παρατάξεων θα είναι όπως αναφέραμε κοινό, αλλά στις επιλογές των δυο συνδυασμών ξεχωρίζουν:

Κίνηση Κερκυραϊκού ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
Υπ. Πρόεδρος: Γιώργος Κουλόπουλος
Υποψήφια μέλη: Αλεξάκης Αντώνης, Αλυσανδράτος Θόδωρος, Βαραγγούλης Βασίλης, Δοκανάρης Νίκος, Κοντάλιπος Γιώργος, Κούρκουλος Χριστόδουλος, Λούβρος Σπύρος, Νάος Γιώργος, Σκλαβούνου Νίκη, Σουλάνης Κώστας, Σοφιανός Στέλιος, Σπίνουλας Φίλιππος

Κερκυραϊκή Συμμαχία για το Ποδόσφαιρο
Υπ. Πρόεδρος: Γιάννης Βλαχόπουλος
Υποψήφια μέλη: Βλαχόπουλος Φώτης, Καλογεράς Κώστας, Καλοδίκης Κίμωνας, Καρύδη Μαρία, Κούδας Μιχάλης, Κουρσάρης Νίκος, Μέριανος Σπύρος, Μουζακίτης Γιάννης, Ρώσσης Γιάννης, Χρυσικόπουλος Νίκος, Χυτήρης Χρήστος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια