Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλληπητήριο μήνυμα Γ.Μαχειμάρη για τον θάνατο του τουριστικού πράκτορα Κ.Βλασερού

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
19 Ιουνίου 2021 / 09:19

"Είναι δύσκολο και επώδυνο καθήκον ο αποχαιρετισμός σε ανθρώπους, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε τούτο τον τόπο, όπως έπραξε σε όλη τη ζωή του ο Κ.Βλασερός", τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης εκπροσωπώντας το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και δη το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες, εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα στο άκουσμα της απώλειας του Κωνσταντίνου Βλασερού, αγαπητού συνδημότη, τουριστικού πράκτορα και επι χρόνια αντιπροέδρου του AOCTA.
 
"Είναι δύσκολο και επώδυνο καθήκον ο αποχαιρετισμός σε ανθρώπους, που
έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε τούτο τον τόπο, όπως έπραξε σε όλη τη ζωή του ο ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΒΛΑΣΕΡΟΣ. Ο άνθρωπος που  αφιέρωσε τη ζωή του στον τουρισμό και στον τόπο του, την Κέρκυρα, που τόσο αγαπούσε. Σοβαρός επιχειρηματίας, αγαπητός φίλος, εξαιρετικού ήθους και χαραχτήρα ,άνθρωπος.
 
Η  σημαντική προσφορά του  στον τουρισμό, στην προβολή ,στην επιχειρηματικότητα  και στην πρόοδο του νησιού σε δύσκολους καιρούς, μας κάνει να συναισθανόμαστε ακόμα περισσότερο το βάρος της απώλειας.
 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φίλε Κώστα , ήταν μεγάλη μου τιμή η συνεργασία μαζί σου σε θέματα τουρισμού-προβολής της Κέρκυρας, την εποχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και η οποία συνεχίστηκε αγαστά.
 
Η γή του Σιδαριού  που τόσο αγάπησες θα σε αγκαλιάσει με το ελαφρύ της χώμα και η ιστορία του κερκυραϊκού τουρισμού θα σε έχει πάντα στις σελίδες της.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του ,στους οικείους του, στους φίλους του  και στους συνεργάτες του στον κόσμο του τουρισμού".