Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέθανε ο Κώστας Βλασερός, ένας πρωτοπόρος του κερκυραϊκού τουρισμού

Κώστας Βλασερός
18 Ιουνίου 2021 / 12:39
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απεβίωσε σήμερα, νωρίς το πρωί, σε ηλικία 81 ετών, ο Κώστας Βλασερός, μια εμβληματική μορφή του κερκυραϊκού τουρισμού.

Τουριστικός πράκτορας και επιχειρηματίας (Sidari Travel, Kappa Vita Travel), και ξενοδόχος, ήταν ο κύριος συνεργάτης της Thomson Holidays και του βρετανικού τουρισμού, με γραφεία σε πολλά σημεία του νησιού.

Διετέλεσε δραστήριο μέλος του AOCTA, πάντα πρωτοπόρος για την εποχή του. 
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, ο ταξιδιωτικός πράκτορας Γιώργος Δούκας του Crystal Travel, ανέφερε με θλίψη στην "Ε": «Ήταν μια εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου και επαγγελματία, με πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην προβολή του νησιού, μια πραγματικά εμβληματική μορφή στον τουρισμό της Κέρκυρας».

Ο Κώστας Βλασερός τα τελευταία χρόνια, είχε αποσυρθεί λόγω ασθένειας και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Κηδεύεται αύριο Σάββατο, στις 5.30 στο Σιδάρι. 

Οι εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εκφράζουν τα βαθύτατά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.  
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.