Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άρχισε πλύσιμο και συντήρηση των υπογείων κάδων απορριμμάτων

Πλύσιμο
15 Ιουνίου 2021 / 14:04

Η σύμβαση προβλέπει απολύμανση, πλύσιμο, συντήρηση και αποκατάσταση των κάδων. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας). Άρχισε το περασμένο  Σαββατοκύριακο, ύστερα από την υπογραφή της σύμβασης  από την ανάδοχο εταιρεία,  η συντήρηση και το πλύσιμο  των υπογείων κάδων  αποκομιδής απορριμμάτων, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας  και Διαποντίων Νήσων.
 
Η σύμβαση προβλέπει  απολύμανση, πλύσιμο, συντήρηση και αποκατάσταση των  κάδων. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.  
 
Ο προϋπολογισμός της σύμβασης είναι 47.000. ευρώ  και όπως τόνισε ο αρμόδιος  αντιδήμαρχος Γιάννης Σερεμέτης, είναι η πρώτη φορά, μετά από 8 χρόνια που πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των 40 υπόγειων κάδων από  εξειδικευμένη εταιρεία. 

Οι εργασίες θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, με πολύ χαμηλότερο κόστος, αφού  γίνεται με την παραπάνω σύμβαση, πλήρης αποκατάσταση των ζημιών  και φθορών που έχουν  υποστεί οι κάδοι ύστερα από 8 χρόνια που έχουν τοποθετηθεί.