Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 16 Ιουνίου

Απεργία
14 Ιουνίου 2021 / 17:19

Το Σωματείο καλεί σε συγκεντρώσεις στις 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο και στις 19:00 στην Πόρτα Ρεάλε.

Η ανακοίνωση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων μεταξύ άλλων αναφέρει: 
«Οι εκατοντάδες χιλιάδες απεργοί της περασμένης Πέμπτης τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους! Φοβούνται τους σεισμούς που έρχονται και απειλούν με καταστολή, μηνύσεις κ.λπ. όπως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης στον τόπο μας, η περιφερειακή αρχή Ιονίων Νήσων, που με εντολή και σε συνεργασία με τον σύμβουλο της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής, διώκει ποινικά τους απεργούς και τον λαό του νησιού μας, γιατί διεκδικούν μια καλύτερη ζωή για τον ίδιους και τα παιδιά τους!
Κάνουμε τους φόβους του πραγματικότητα, συμμετέχοντας ακόμα πιο μαζικά στο Σωματείο μας. Οργανωνόμαστε για την μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας! Την Τετάρτη 16 Ιούνη η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση το αντεργατικό έκτρωμα! Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει! Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας κουβέντα!
Η απάντηση είναι μια! ΑΠΕΡΓΙΑ! Έτσι, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων αποφάσισε την προκήρυξη νέας 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ την Τετάρτη 16 Ιούνη 2021.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλο τον λαό του νησιού μας να συμμετάσχει ακόμα πιο μαζικά, με όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 16ης Ιούνη και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας,  καθώς και στις 7 το απόγευμα στη συγκέντρωση στην Πόρτα Ρεάλε!»