Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Πανελλαδικές
11 Ιουνίου 2021 / 16:39

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων διαβεβαιώνει για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και ασφάλειας

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρου Αγγελόπουλου προς τους/τις υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021:

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, αποτελούν σταθμό των προσπαθειών των μαθητών/τριών, για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ειδικά φέτος στις αυστηρές και δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταπεξήλθαν άριστα, με υπευθυνότητα και ψυχική ανθεκτικότητα. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, καθώς επίσης και στις οικογένειες των παιδιών που συνέβαλαν σημαντικά στην ψυχολογική υποστήριξη και την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ευχόμαστε οι μαθητές/τριες μας, να νιώθουν δυνατοί/ες να αντιμετωπίσουν και αυτή την πρόκληση, θεωρώντας ότι είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους δοθούν στη ζωή τους. Δεν αποτελεί η επιτυχία στις εξετάσεις αυτές μονόδρομο, αλλά πάντα υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή. Οι μαθητές/τριες να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, με αυτοσυγκέντρωση και αισιοδοξία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουν πάντα στο μυαλό και στην ψυχή τους τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αξιόπιστη και αδιάβλητη πραγματοποίηση των εξετάσεων, φροντίσαμε ώστε να τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Βεβαιώνουμε γονείς και μαθητές ότι και φέτος έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την άριστη υλοποίηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριές, που συμμετέχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και στις οικογένειες τους υγεία, για να έχουν πάντα τη δύναμη να υποστηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους. Ευχαριστώ τους/τις εκπαιδευτικούς για την αγαστή συνεργασία, εμπιστοσύνη και δύναμη, με την οποία οδήγησαν τη μαθητική κοινότητα των Ιονίων Νήσων στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κάθε δυσκολία στη ζωή μας να αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα.
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!»