Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου Χατζηδάκη (video-pics)

Εργατικό Κέντρο
10 Ιουνίου 2021 / 10:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σημαντικός αριθμός εργαζομένων συγκεντρώθηκε στους δρόμους έξω από το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, σημείο συνάντησης για

την απεργιακή κινητοποίηση διαμαρτυρίας. Στο πλαίσιο των 24ωρων πανελλαδικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αλλά και των ανέργων και συνταξιούχων, τα συνδικάτα αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.










Σύμφωνα με το κάλεσμα, και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό-επισιτισμό-ξενοδοχεία  συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι εργαζόμενοι του Δημοσίου στο πεζοδρόμιο έξω από την EUROBANK, ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οικοδόμοι, νεολαία και ευρύτερος ιδιωτικός τομέας συγκεντρώθηκαν επί της Σαμάρα.

Το "παρών" στη συγκέντρωση έδωσαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης και ο πρώην βουλευτής Κώστας Παυλίδης.

Παρών ήταν και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης

Επίσης εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και του ΜέΡΑ25.








Στο πλαίσιο της κινητοποίησης διοργανώθηκε και μουσική συναυλία, ενώ ακολούθησε πορεία των εργαζομένων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 




**VIDEO - PHOTOS: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ