Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια σε ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ από την ΕΠΣΚ

Γ΄ Εθνική
09 Ιουνίου 2021 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τις ομάδες της Κέρκυρας που αγωνίστηκαν στη Γ΄ Εθνική ήταν μια καλή χρονιά, ειδικά για την ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ

που πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο και παρέμειναν στην κατηγορία. Δυστυχώς ο ΑΟ Κασσιόπης δεν τα κατάφερε, πλήρωσε θα λέγαμε το άσχημο ξεκίνημά του και πλέον θα παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Ένωσης έστειλε τα δημόσια συγχαρητήριά της σε ΑΕΛ και ΟΦΑΜ για την παραμονή και στον ΑΟΚ για την προσπάθειά του, αναφέροντας σε δελτίο τύπου: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συγχαίρουμε τις Διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και του ΟΦΑΜ για τις θέσεις που κατέλαβαν και την άνετη παραμονή τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Μια παραμονή που επιτεύχθηκε με μεγάλο αριθμό Κερκυραίων ποδοσφαιριστών, πράγμα που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα Υποδομών των σωματείων και ακαδημιών του νησιού μας.

Επίσης συγχαρητήρια στην προσπάθεια που έκανε το σωματείο της Κασσιώπης, αλλά τελικά δεν κατάφερε  να εξασφαλίσει την παραμονή της. Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια όλων των σωματείων μας που αγωνίζονται στα Εθνικά Πρωταθλήματα που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια