Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΑΟ Κασσιόπης έχασε στο 95΄1-0 από την Θύελλα Κατσικά

γ΄εθνική
06 Ιουνίου 2021 / 19:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι δυο ομάδες αποχαιρέτησαν την κατηγορία από την περασμένη αγωνιστική, κατέβηκαν τυπικά για το ματς αφού βαθμολογικά δεν είχαν όφελος, μάλιστα δεν συμπλήρωναν εικοσάδα, η Θύελλα με 14 παίκτες στην αποστολή της και ο ΑΟ Κασσιόπης με 15.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟ Κασσιόπης ήταν καλύτερος και έπρεπε να φύγει νικητής, όμως στο 95΄ δέχθηκε γκολ και έχασε το ματς, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες στο τελευταίο πεντάλεπτο.
 
Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν πολύ καλύτερη στο α΄ μέρος έχασε 3 σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ η Θύελλα ούτε μια φορά δεν απείλησε. Ο Στεργίου στο 3΄ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έστειλε όμως τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 8΄ο Τσιάβος έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Μάντζιος και στην επιστροφή ο Στεργίου από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος και  στο 34΄ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε νέο σουτ του Στεργίου.
 
Στην επανάληψη το ματς ήταν μετριότατο, ισορροπημένο, μια κεφαλιά του Γούλα στο 73΄ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 80΄ ένα φάουλ του Βίλλα δεν βρήκε στόχο.  
Στο 89΄ ο Στέρεφ είδε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων,  στην τελευταία φάση του ματς, ο Λισγάρας βρήκε κάθετα τον Γούλα που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
 
Διαιτητές: Κ. Τσοπλάκος, Ν. Τσιλίκας, Ι. Μπάκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
 
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Mάντζιος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας, Περβανάς, Μαρούλης (69΄ Καζαντσίδης), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου.
ΑΟ Κασσιόπης (Κώστας Χριστοφοράκης): Ράτζα, Κουρτελέσης (67΄ Ρούσσης), Πανάγου, Λαζάρου, Καουέ, Στέρεφ, Ντίας, Βίλα, Στεργίου, Αθανασόπουλος (81΄Αυλωνίτης), Τσιάβος.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια