Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή η κηδεία του προέδρου της Ένωσης πολυτέκνων, Μιχάλη Κόντη

Πένθος
05 Ιουνίου 2021 / 17:52

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του έφερε με ανακοίνωσή του το δ.σ. της Ένωσης. Το νέο σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μιχάλης Κόντης (66).
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 6/6 στις 12 το μεσημέρι από το νεκροταφείο Κανακάδων.
 
Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του έφερε με ανακοίνωσή του το δ.σ. της Ένωσης: Με μεγάλη θλίψη, ο Σύλλογος Πολυτέκνων  ανακοινώνει ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας Μιχάλης Κόντης, απεβίωσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2021, αργά το απόγευμα. «Ένας άνθρωπος που η δραστηριότητα και η συνεισφορά του στην πολύτεκνη οικογένεια υπήρξε καθοριστική για το νησί της Κέρκυρας επί σαράντα έτη. Ο πρόεδρος της καρδιάς μας!! Καλό ταξίδι πρόεδρε!! Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!»

Οι Εκδόσεις Ενημέρωση εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους του και τα μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Κερκύρας.

Συλλυπητήρια δημάρχου, Γ. Μαχειμάρη

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης στο άκουσμα της απώλειας του Μιχάλη Κόντη προέδρου Πολυτέκνων Κέρκυρας , εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα: 
 
Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Μιχάλη Κόντη ενός καλού φίλου, σπουδαίου ανθρώπου, προέδρου των πολυτέκνων Κέρκυρας με ανεκτίμητη  συνεισφορά . 

Είχα την εξαιρετική τιμή να συνεργάζομαι μαζί του πολλά χρόνια από το Δήμο Θιναλίων μέχρι σήμερα, διαπιστώνοντας καθημερινά τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και το πείσμα του για να υλοποιήσει τους στόχους που είχαν θέσει εκείνος , το συμβούλιο και οι συνεργάτες του στα θέματα της πολύτεκνης οικογένειας. 

Κατάφερε –παρ όλες τις δύσκολες συνθήκες της εποχής του-στην πορεία της ζωής του να αποκρυσταλλώσει μια ισχυρή προσωπικότητα, να γίνει άνθρωπος με αξίες, μεγαλοσύνη,  με πίστη στην Ορθοδοξία, να γίνει σύμβολο ανιδιοτελούς προσφοράς και να διαγράψει μια πορεία ζωής με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Δίνει τις μάχες του σε όλα τα επίπεδα σε θέματα κοινωνικής πολιτικής με θάρρος, ασκώντας μάλιστα αυστηρή κριτική στα έργα και τις ημέρες όλων εκείνων που έμεναν στα λόγια αντί να κάνουν πράξη τα έργα που υπόσχονταν. Συσπείρωσε αρωγούς φορείς όπως την  Ιερά Μητρόπολη, Δήμους , συλλόγους, μεμονωμένους πολίτες,  που ενισχύουν με τις προσφορές  τους το έργο του συλλόγου του.

Πάνω απ όλα για εκείνον,  ο συλλογικός σεβασμός στο ιερό πρόσωπο της Μάνας  και η αναγνώριση στο πρόσωπο της του πανανθρώπινου σύμβολου της ζωής, της ανιδιοτελούς αγάπης, της αυτοθυσίας και του στυλοβάτη της κοινωνίας. Πιστός συνοδοιπόρος του στη ζωή αλλά και στο έργο του ήταν η οικογένεια του , με τους οποίους μοιράστηκε την ίδια ανυστερόβουλη αγάπη για προσφορά προς τους πολύτεκνους.
 
Παραμένει ζωντανός στη μνήμη και στην καρδιά όλων μας. 
 
Ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο παρηγοριάς στις καρδιές των δικών του ανθρώπων στη αγαπημένη  σύζυγο του Μαρία και στους τέσσερις λεβέντες του.
 
Καλό σου ταξίδι αγαπητέ φίλε, συνεργάτη, πρόεδρε.