Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αδιάφορο φινάλε στη Γ΄ Εθνική

Γ΄ Εθνική
04 Ιουνίου 2021 / 18:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής πέφτει την Κυριακή με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής.

Το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει από τη 12η αγωνιστική και για τον πρωταθλητή, για τις ομάδες που μένουν στην κατηγορία (ΑΕΛ και ΟΦΑΜ από την Κέρκυρα), αλλά και για τις ομάδες που υποβιβάζονται, ανάμεσά τους και ο ΑΟ Κασσιόπης. Ίσως η μοναδική αγωνιστική που θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι τεχνικοί να βάλουν τα παιδιά με λίγη συμμετοχή, να παίξουν αφού κανέναν δεν ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.
 
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – ΑΕ Λευκίμμης
 
Το πιο μακρινό ταξίδι της για φέτος θα κάνει η «Βασίλισσα του Νότου» πηγαίνοντας στα Γρεβενά να αντιμετωπίσει τον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Αγγαρεία θα λέγαμε, αλλά σίγουρα η ΑΕΛ θέλει τη νίκη που θα της δώσει πιθανόν και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.
 
ΟΦΑΜ – Θύελλα Μοναστηρακίου
 
Με νίκη θέλει να κλείσει τη φετινή παρουσία του ο ΟΦΑΜ στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ουραγό ομάδα της Θύελλας Μοναστηρακίου από την Πρέβεζα. Ο Σάββας Σιδερόπουλος που οδήγησε την ομάδα σε μια πετυχημένη πορεία και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά τελευταία και λογικά το ίδιο θα κάνει και στο παιχνίδι αυτό.
 
Θύελλα Κατσικά – ΑΟ Κασσιόπης
 
Τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα, καθώς περί θαύματος πρόκειται το να κερδίσει ο ΑΟ Κασσιόπης με 15 γκολ διαφορά, στα Γιάννενα και παράλληλα να χάσει ο Παναγρινιακός στην έδρα του για να μείνει στην κατηγορία η ομάδα της Κέρκυρας. Βέβαια πάει για τη νίκη γιατί ποτέ δεν ξέρεις με την ΕΠΟ και όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, τι μπορεί να γίνει. Ακόμα και μια ένσταση ή ένας μηδενισμός μιας ομάδας θα ευνοούσε τον ΑΟΚ, οπότε πρέπει να κερδίσει και να περιμένει τη μια στις εκατό πιθανότητα να παίξει και την επόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική.    
 
Πρόγραμμα (13η αγωνιστική)
 
ΟΦΑΜ - Θύελλα Μοναστηρακίου
Θύελλα Κατσικά - ΑΟ Κασσιόπης
Κτηνοτροφικός Αστέρας - ΑΕ Λευκίμμης
Αναγέννηση Άρτας – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αμβρακικός Λουτρού
Παναγρινιακός - Τηλυκράτης
ΑΕ Μεσολογγίου - Αχέρων Καναλακίου
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια