Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς γκολ η ΑΕ Λευκίμμης, 0-0 με Παναγρινιακό

γ΄εθνική
02 Ιουνίου 2021 / 20:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕ Λευκίμμης είχε λιγοστές ελπίδες να διεκδικήσει την 1η θέση στον πρωτάθλημα, ήθελε νίκη κόντρα στον Παναγρινιακό, αλλά δεν τα κατάφερε, έμεινε στο 0-0 και τελείωσε κάθε βλέψη για την κορυφή.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Από την πλευρά της η ομάδα του Αγρινίου ήθελε πάση θυσία τουλάχιστον ένα βαθμό για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, πήρε το βαθμό και πλέον είναι στο χέρι η παραμονή της. 
Στο ματς της Λευκίμμης δεν είχαμε ιδιαίτερες συγκινήσεις, η ΑΕΛ πολύ καλύτερη σαν ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια και το 0-0 την αδικεί αφού έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Σίγουρα  η φάση στο 28΄ με τον Κ. Λούβρο να κάνει το σουτ από τη μικρή περιοχή και τον Μπαρδαλό να  αποκρούει εντυπωσιακά ήταν αυτό που χαρακτήρισε το ματς. Βέβαια δεν ήταν η μόνη, αλλά όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να νικήσεις.
Έντονοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο τέλος του παιγνιδιού από τους φιλοξενούμενους
Διαιτητές: Δ. Χατζηπαναγιώτου,  Δ. Τσαντάς,  Δ.  Μπόσιας (ΕΠΣ Ηπείρου)
ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Μουζακίτης, Πανταζής, Κυπτίου, Λούβρος, Τσεβανέδης, Κωνσταντινίδης.
Παναγρινιακός (Ξανθόπουλος): Μπαρδάλος, Καλοκαίρης, Λαμπρίδης, Σαψόνιας, Ντούλιας, Φραγγούλης, Γκόλιας, Βασιλόγιαννης, Σκιαδάς, Αγγέλης, Μήλιος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια