Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλ. Αυλωνίτης: Ας εμβολιαστούμε όλοι

Εμβολιασμός
02 Ιουνίου 2021 / 13:08

Μήνυμα του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Αυλωνίτη υπέρ του εμβολιασμού, και κριτική για την καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης:

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες μου.

Ας εμβολιαστούμε όλοι.

Η τουριστική σεζόν ξεκίνησε με τις κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες να ηχούν στα αυτιά των πολιτών, των εργαζόμενων και των επαγγελματιών του κλάδου για την επιτυχία της κυβέρνησης στον εμβολιασμό των πολιτών.

Δυστυχώς όμως η έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 15 Μαΐου δεν συνοδεύτηκε με την επίτευξη ενός καλού ποσοστού εμβολιασμού του πληθυσμού και ειδικά των εργαζομένων στον τουρισμό και στην εστίαση.

Η δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου στη Κέρκυρα καθυστέρησε πάρα πολύ και οι τυμπανοκρουσίες, η ανταλλαγή  συγχαρητηρίων και οι φωτογραφίες διαφόρων   στα εγκαίνια του δεν νομίζω ότι προσδίδουν σοβαρότητα, αντίστοιχη με το όλο πρόβλημα.
Η Κέρκυρα ήθελε πολύ καιρό πριν την ιδιαίτερη φροντίδα της Πολιτείας. 

Παρά ταύτα χαίρομαι για την δημιουργία του εμβολιαστικού Κέντρου και την χαιρετίζω.
Καλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν μαζικά  και γρήγορα για να επανακτήσει η πατρίδα μας, η Κέρκυρα, την εικόνα του απόλυτα ασφαλούς υγειονομικά προορισμού. 

Η τουριστική οικονομία της Κέρκυρας είναι η ψυχή της και οφείλουμε οι πάντες να βοηθήσουμε έτσι ώστε τούτο το καλοκαίρι να γεμίσουν τα ξενοδοχεία μας, τα τουριστικά μας καταλύματα, οι παραλίες και οι δρόμοι της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νησιών μας από τουρίστες

Ας εμβολιασθούμε».