Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης: Τέταρτος ο Παγκράτης στο Καβούρι

ΝΑΟΚ
01 Ιουνίου 2021 / 17:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρκετά χρόνια τώρα ο κολυμβητής του ΝΑΟΚ, Άκης Παγκράτης, ο οποίος αγωνίζεται στην ανοικτή θάλασσα, σε μεγάλες αποστάσεις,

μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες και διακρίσεις. Σε ένα πολύ επίπονο αγώνισμα, ο Κερκυραίος κολυμβητής συνεχίζει να διακρίνεται εντός και εκτός Ελλάδος.

Λόγω πανδημίας δεν υπήρχαν αγώνες για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην πρώτη όμως ευκαιρία ο Άκης Παγκράτης φρόντισε να δώσει το «παρών» στο Καβούρι, όπου σε αγώνα 5 χιλιομέτρων πήρε την 4η θέση με χρόνο 1 ώρα και 16 λεπτά, έχοντας να αντιμετωπίσει άλλους 45 κολυμβητές. Ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τον Κερκυραίο κολυμβητή που τους επόμενους μήνες έχει στο πρόγραμμα του αρκετούς αγώνες.
Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας έγιναν υπό την αιγίδα του Κολυμβητικού Συλλόγου Επίλεκτων και φυσικά τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια