Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Κανόνι το ντέρμπι ΑΟΚK – ΑΕΛ. O ΟΦΑΜ κόντρα στον πρωτοπόρο Αχέροντα

Γ΄ Εθνική
28 Μαΐου 2021 / 18:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, είναι ιδιαίτερη για την ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα, αφού παίζει την παραμονή του

στην κατηγορία με αντίπαλο στο τοπικό ντέρμπι τη «Βασίλισσα του Νότου», την ΑΕΛ και θέλει μόνο νίκη, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για οχτάδα. Ακολουθούν μόλις δυο ακόμα παιχνίδια, εκτός έδρας με Τηλυκράτη και Θύελλα Κατσικά, ομάδες που κυνηγάνε τους βαθμούς και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα.

Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει τηλεφωνικά την Τετάρτη 26/5 την ομάδα της Λευκίμμης ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κασσιόπης. Στην κάρτα που ανακοινώνει τους ορισμούς διαιτησίας, ως έδρα είχε γράψει επίσης για Κασσιόπη, αλλά την Παρασκευή το μεσημέρι, άλλαξε ρότα.

Ενημέρωσε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι, όπως όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΟΚΚ. Μάλιστα άλλαξε και στον πίνακα διαιτησίας η έδρα και τονίστηκε με κόκκινα γράμματα Μια απόφαση που δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πως και γιατί ελήφθη στο παρά πέντε, αφού προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ τις απογευματινές ώρες, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Μάλιστα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Λευκίμμης και μια καυστική ανακοίνωση, τελικά όμως μέσα σε λιγότερο από δυο εικοσιτετράωρα, παίχτηκε στην ΕΠΟ το θέατρο του παραλόγου και ήρθαν πάλι τα πάνω κάτω.  
Προβλέπεται ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα και ελπίζουμε κερδισμένο να βγει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Διαιτητές ορίστηκαν από τα Γιάννενα οι Κ. Μπούμπας, Λ. Διαμαντής και Αθ. Θανασιάς.

Εντός έδρας αγώνας και για τον ΟΦΑΜ όπου στον Άγιο Ματθαίο θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Αχέροντα Καναλακίου. Η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου χωρίς το άγχος των βαθμών θέλει να πάρει τη νίκη από τον πρωτοπόρο και να συνεχίσει την καλή της πορεία, απέναντι σε μια ομάδα που θα θέλει μόνο τη νίκη. Διαιτητής θα είναι ο Ι. Πάνος (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους  Γ. Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και Θ. Γκέλη (ΕΠΣ Ηπείρου).
 
Το πρόγραμμα (11η αγωνιστική)
 
Παναγρινιακός - ΑΕ Μεσολογγίου
Αναγέννηση Άρτας - Αμβρακικός Λουτρού
ΠΑΣ Πρέβεζας – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληχάρης
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Θύελλα Μοναστηρακίου
Θύελλα Κατσικά - Τηλυκράτης Λευκάδας
ΟΦΑΜ - Αχέρων Καναλακίου
ΑΟΚ Κέρκυρα - ΑΕ Λευκίμμης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια