Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό βραβεία για το Olithea Corfu του Άγγελου Ανδριώτη, στην Νέα Υόρκη

advertorial
27 Μαΐου 2021 / 12:35
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το νόστιμο, φρέσκο, αρωματικό, φυσικό χυμό ελιάς που παράγεται με πάθος και αγάπη σας περιμένει να τον δοκιμάσετε σε δυο πανέμορφα μπουκάλια των 100 και 500 ml

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χρυσό βραβεία για το OLITHEA CORFU EVOO το οποίο βραβεύτηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιόλαδου της Νέας Υόρκης World Olive Oil Competition .

Όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Άγγελος Ανδριώτης: «Evα βραβείο είναι πάντα η επιβεβαίωση της προσπάθειας. Επειδή όμως η προσπάθεια είναι ομαδική θέλουμε να το μοιραστούμε με όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε.

Λίγα λόγια για το Olithea Corfu

Η εταιρεία OLITHEA είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση έξτρα παρθένου βιολογικού ελαιολάδου. Οι ελαιώνες της εταιρείας, συνολικής έκτασης 130 στρεμμάτων, βρίσκονται στο χωριό Άγιος Ματθαίος και η ποικιλία που καλλιεργείται είναι η ΛΙΑΝΟΛΙΑ , παραδοσιακή ποικιλία του νησιού με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Η περιοχή του Αγίου Ματθαίου διαθέτει ένα ιδιαίτερο φυσικό μικροκλίμα το οποίο συνδυάζει τη θαλάσσια αύρα με τη φρεσκάδα του βουνού, προσδίδοντας μοναδικά χαρακτηριστικά στις ελιές. Αυτή η ιδιαιτερότητα σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυστηρών προτύπων της βιολογικής καλλιέργειας σε κάθε στάδιο της παραγωγής , έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή και τυποποίηση ενός εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας, γεμάτο αρώματα και γεύσεις.

To OLITHEA είναι ένα ελαιόλαδο μικρής παραγωγής, άρα και σπάνιο, που παράγεται με αργό και ψυχρό τρόπο, με υψηλό αριθμό ευεργετικών πολυφαινόλων. Άλλωστε όλες οι βιοχημικές του αναλύσεις αποδεικνύουν τόσο την μοναδική του ποιότητα όσο και το χαρακτηριστικό υγείας που έχει λάβει, αφού οι πολυφαινόλες του (Ελαιασίνη και Ελαιοκανθάλη) βρίσκονται σε τιμές ανώτατες του μέσου όρου των τιμών των διεθνών δειγμάτων.

Το νόστιμο, φρέσκο, αρωματικό, φυσικό χυμό ελιάς που παράγεται με πάθος και αγάπη σας περιμένει να τον δοκιμάσετε σε δυο πανέμορφα μπουκάλια των 100 και 500 ml.

Olithea Corfu Αγιος Ματθαίος τηλ. 697 161 2750


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.