Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές σε ΟΦΑΜ, Αστέρα Πετριτή και Ολυμπιάδα Καρουσάδων

Αθλητικό Μητρώο
26 Μαΐου 2021 / 17:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος αθλητικός νόμος και η ανάγκη της εγγραφής στο Αθλητικό μητρώο αναγκάζει πολλά σωματεία να πάνε σε εκλογικές διαδικασίες.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να έχουν Δ.Σ. το οποίο έχει βγει από εκλογές με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, κάτι απολύτως απαραίτητο για την πιστοποίηση. Βέβαια αυτό δεν αφορά το σύνολο των ποδοσφαιρικών σωματείων, ενώ υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπου λήγει η θητεία κάποιου Δ.Σ. και αναγκαστικά πάνε σε εκλογές.

Αυτή την εβδομάδα αρκετά σωματεία έκαναν γνωστό ότι προχωράνε σε εκλογές, ανάμεσά τους ο ΟΦΑΜ, ο Αστέρας Πετριτή και η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ενώ ο Αχιλλέας Νυμφών πάει σε τακτική ΓΣ και θα ακολουθήσουν άμεσα εκλογές. Με την ως τώρα πληροφόρηση, κανένα από αυτά τα σωματεία δεν έχει πάρει πιστοποίηση και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα και στις εκλογές της ΕΠΣΚ στις 30 Ιουνίου, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο μία ομάδα να περιμένει απλά το τυπικό μέρος της πιστοποίησης.
 
Οι ανακοινώσεις των συλλόγων
 
ΟΦΑΜ: «Ο Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του εντός και εκτός νησιού, ότι το ερχόμενο Σάββατο 29/5 και ώρα 19:00 στο γραφείο της ομάδας μας, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Το γραφείο μας θα παραμείνει ανοικτό καθημερινά 19:00 με 22:00 για να προσέρχονται τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας αλλά και καινούργια μέλη, τα οποία με την ετήσια συνδρομή των 20€ θα μπορούν να έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά και δικαίωμα να ψηφιστούν, εφόσον επιθυμούν. Όλοι μαζί είμαστε δυνατοί και δεν φοβόμαστε κανέναν και πουθενά».
 
Αστέρας Πετριτή: «Το Δ.Σ. του Αστέρα Πετριτή προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 6/6 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ομάδας μας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από τον COVID-19. Η συμμετοχή του κόσμου κρίνεται απαραίτητη, ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια χρόνων. Επίσης, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα, πρέπει να επικοινωνήσει μέχρι την Πέμπτη 27/5 στα εξής τηλέφωνα:  6978 485567 (Λεωνίδας Στούπας, Αντιπρόεδρος), 6946 063990 (Σπύρος Λέσσης, Αντιπρόεδρος) και 6983 703443 (Χαράλαμπος Παγκράτης, Γενικός Γραμματέας)».
 
Ολυμπιάδα Καρουσάδων: «Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/5 στο Πνευματικό Κέντρο, ορίστηκε ημερομηνία εκλογών η Κυριακή 30/5 στο Πνευματικό Κέντρο Καρουσάδων με παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και ώρα 11:00 - 19:00. Δηλώσεις Υποψηφίων έως το βράδυ του Σαββάτου 29/5 στον Β' Γραμματέα Μπαντούνο Ανδρέα έως τις 20:00».
 
Αχιλλέας Νυμφών: «Το ΔΣ του Αχιλλέα Νυμφών καλεί τους φίλους της ομάδας την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 11:00 στο πολιτιστικό κέντρο Νυμφών που θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε καθώς και θα οριστεί και η ημερομηνία των εκλογών για το νέο Δ.Σ. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια