Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 26 Μαΐου το ΟΦΑΜ - Παναγρινιακός

Γ΄ Εθνική
18 Μαΐου 2021 / 18:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για δύο ομάδες του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, τον Παναγρινιακό και τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς λόγω κρουσμάτων covid

στις τάξεις τους, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια τους την τελευταία αγωνιστική και δημιουργήθηκε μία μικρή αναστάτωση.

Και αυτό γιατί οι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι λίγες, πολλές ομάδες είναι στην κόψη του ξυραφιού για να πετύχουν τους στόχους τους και θα ήθελαν να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Λογικό, γιατί αν τα παιχνίδια αυτά γίνουν στο τέλος, με κάποιες ομάδες αδιάφορες, πιθανόν να αλλοιώσουν τη βαθμολογία, που θα πρέπει στο τέλος να αποτυπώσει την αξία των ομάδων και αυτών που θα επιβραβευτούν και των έξι που θα υποβιβαστούν και θα  οδηγηθούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ΕΠΟ φρόντισε να ορίσει άμεσα τους αναβληθέντες αγώνες στις 19 και στις 26 Μαΐου, καθώς δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες. Το ερώτημα είναι αν μια από τις δυο ομάδες δεν μπορεί να αγωνιστεί είτε στις 19/5 είτε σε άλλη ημερομηνία, πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα, ελλείψει κενών ημερομηνιών ως τη λήξη του πρωταθλήματος, αν θα πάρει παράταση και συνέπειες θα υπάρξουν στα μπαράζ ανόδου.
Στη διαδικασία αυτή παίρνει μέρος και ο ΟΦΑΜ που δεν έπαιξε την περασμένη Κυριακή με τον Παναγρινιακό και το παιχνίδι θα γίνει στις 26 Μαΐου.
 
Το πρόγραμμα της ΕΠΟ για τους αγώνες που έχουν αναβληθεί
 
Τετάρτη 19 Μαΐου (17:00)
Παναγρινιακός - Αναγέννηση Άρτας
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
 
Τετάρτη 26 Μαΐου (17:00)
ΟΦΑΜ - Παναγρινιακός
Μ.  Αλέξανδρος Καλλιθέας - Αχέρων Καναλακίου
 
Όλα τα παιχνίδια είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αφού ο Αχέροντας κυνηγάει την πρώτη θέση, ενώ όλες οι άλλες ομάδες μια θέση παραμονής στην κατηγορία και πολλά μπορούν να κριθούν με την άμεση διεξαγωγή τους.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια