Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άξιζε τη νίκη η ΑΕΛ, 0-0 στα Γιάννενα με Θύελλα Κατσικάς

ποδόσφαιρο
16 Μαΐου 2021 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ήταν καλύτερη, πιο ποιοτική, ήταν αυτή που απείλησε σοβαρά, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Οι γηπεδούχοι που καίγονται για βαθμούς σίγουρα είναι ευχαριστημένοι από τον έναν που πήραν.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης σε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι, είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες να το κερδίσει και να περάσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά έμεινε στο 0-0. Ήταν καλύτερη, πιο ποιοτική, ήταν αυτή που απείλησε σοβαρά, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Οι γηπεδούχοι που καίγονται για βαθμούς σίγουρα είναι ευχαριστημένοι από τον έναν που πήραν. 

Η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη στο α΄μέρος και μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές, στο 14΄ όταν σε φάουλ του Κυπτίου τη μπάλα απόκρουσε ο Πατσιούρας και στη συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στο 27΄όταν ο Γρηγοριάδης έκανε τη σέντρα, ο Κυπτίου σε κενή εστία δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, τη βρήκε ο Τσεβανέδης που έκανε σουτ άουτ. Στο 34΄νέα μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ, σέντρα του Τσεβανέδη, ο Κυπτίου την κεφαλιά από κοντά απέκρουσε ο Λισγάρας. Οι γηπεδούχοι στο α΄μέρος δεν απείλησαν είχαν μόλις ένα σουτ στο 3΄ που εύκολα απέκρουσε ο Γκάγκος.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με ένα φάουλ στο 48΄του Κολιούση που μπλόκαρε ο Γκάγκος, ενώ με 1-2 μακρινά σουτ προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι να απειλήσουν. Στο 75΄ ο Θεοδωράκης βρήκε τον Κυπτίου τη σέντρα σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πατσιούρας, στην πρώτη φάση της ΑΕΛ στο β΄ μέρος.  Στο 85΄ ο τερματοφύλακας της Θύελλας έκανε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Κυπτίου, σε μια φάση που η ΑΕΛ μπορούσε να κλέψει τη νίκη, αλλά έμεινε στο 0-0.

Διαιτητές: Αθανασίου, Μάνος, Βάτος (Άρτας)
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Ψαρράς, Λισγάρας, Κολιούσης, Πάνος, Τσουμάνης, Γούλας (74΄Νάνος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Παπαρούνας, Πολυχρόνης (54΄ Μελιγγιώτης).
Α.Ε.Λευκίμμης (Παναγιώτης Κορομποκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Λαμπόρντα, Ματσοβίλα, Κιπτίου, Κ. Λουβρος (λ.τ. 40΄ Γ. Σπίνουλας – 81΄ Αγ. Κουλούρης), Τσεβανέδης, Πανταζής, Κωνσταντινίδης (81΄ Βασιλάκης), Κουλούρης Ν. (74΄ Θεοδωράκης).

Δείτε το ματς από το ioannina.tv

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια