Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον πόντο έχασε η Σπυριδούλα από την Παπαχρήστου, στα Βεργώτεια

καρύδη
15 Μαΐου 2021 / 19:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ. είχε να συναγωνιστεί την κορυφαία Ελληνίδα στο αγώνισμα την Βούλα Παπαχρήστου και έχασε την 1η θέση κυριολεκτικά «στον πόντο». Η Σπυριδούλα έκανε 6,41μ. και η Βούλα 6,43μ.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Τον πρώτο της φετινό αγώνα έδωσε η Σπυριδούλα Καρύδη στην Κεφαλονιά στα «Βεργώτεια 2021» και μάλιστα επέλεξε το άλμα εις μήκος. Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γ.Σ. είχε να συναγωνιστεί την κορυφαία Ελληνίδα  στο αγώνισμα την Βούλα Παπαχρήστου και έχασε την 1η θέση κυριολεκτικά «στον πόντο». Η Σπυριδούλα έκανε 6,41μ.  και η Βούλα 6,43μ. 
 
Σημασία έχει ότι εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση αν υπολογίσει κανείς ότι προέρχεται από «βαριά» προετοιμασία με σχεδιασμό τους αγώνες πρόκληση γι αυτήν εφέτος και το 6,41μ. είναι σπουδαία επίδοση για το ξεκίνημα, για την Κερκυραία αθλήτρια που έχει ρεκόρ από πέρσι 6,71μ. 
 
Να σημειώσουμε ότι η Παπαχρήστου είχε ευνοϊκό άνεμο στο άλμα της 2.7 ενώ η Σπυριδούλα 1,3 και αυτό επηρεάζει σίγουρα. 
 
Οι  αγώνες που είχαν σημαντικές παρουσίες ακόμα, Τέντογλο, Μουζενίδης, Γκούσιν, Σπανουδάκη,  
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος βράβευσε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα που ήταν παρούσα στους αγώνες, στην τελετή έναρξης. Οι διοργανωτές τίμησαν ακόμη τον πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου και τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια