Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα κρούσματα σε σχολεία της Κέρκυρας - Ποια τμήματα κλείνουν

Κρούσματα
13 Μαΐου 2021 / 14:50
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Θετική στον κορωνοϊό μια εκπαιδευτικός στους Παξούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αναστολή λειτουργίας μπαίνουν από σήμερα τμήματα σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της Κέρκυρας, όπου επιβεβαιώθηκαν νέα κρούσματα σε μαθητές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων αναστέλλεται η λειτουργία για 14 ημέρες στα παρακάτω τμήματα:

- Γ΄ τάξη  Γυμνάσιο Φαιάκων (1 κρούσμα),
- Α5 του 1ου ΓΕΛ Κέρκυρας (1 κρούσμα),
- Γ4 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας (1 κρούσμα),

ενώ ήδη σε αναστολή τελεί:

- το τμήμα Β1 του 2ου Γυμνασίου (1 κρούσμα),
- Β1 του Δημοτικού Σχολείου Μελιτειαίων (2 κρούσματα),
- τμήμα του 9ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας (1 κρούσμα),
- Γ ‘ τάξη Γυμνασίου Σκριπερού

Τέλος θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μία εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Παξών, με αποτέλεσμα το τμήμα της ΣΤ1 να τεθεί σε αναστολή λειτουργίας. Σε όλες τις περιπτώσεις τηρήθηκαν τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στους χώρους.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.