Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 10 ιδιώτες ιατρούς θα στελεχωθεί το Mega εμβολιαστικό κέντρο στην Κέρκυρα

Εμβόλιο
12 Μαΐου 2021 / 14:08
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με 10 ιδιώτες ιατρούς αναμένεται να στελεχωθεί το Mega εμβολιαστικό κέντρο στην Κέρκυρα, όπως τόνισε στο enimerosi.com ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Καλούδης.

Όπως εξήγησε, η προεργασία για την εξεύρεση του ιατρικού προσωπικού ξεκίνησε προ δεκαημέρου, ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα οι γιατροί που θα το στελεχώσουν, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου προβλέπεται ο καθολικός εμβολιασμός όλων των μόνιμων κατοίκων στα νησιά με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Το Mega εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό, από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και θα ενισχυθεί με παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και διοικητικού προσωπικού, ενώ θα συνδράμουν και νοσηλευτές από τον ΕΟΔΥ.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.