Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κακαβίτσας προς Ρουμπάτη: Ιδού ποια διοίκηση ξεκίνησε την απόσυρση οχημάτων στο Νοσοκομείο

Νοσοκομείο Κέρκυρας
12 Μαΐου 2021 / 11:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την άμεση αντίδραση του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Φοίβου Κακαβίτσα

προκάλεσε η ανακοίνωση Ρουμπάτη για την απομάκρυνση των άχρηστων οχημάτων του Νοσοκομείου Κέρκυρας.  Ο νυν Διοικητής στην ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι τα παλια οχήματα βρίσκονταν στον περίβολο του Νοσοκομείου για χρόνια και ότι δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα για την απομάκρυνσή τους. 

Δημοσιεύοντας τις αποφάσεις του προηγούμενου Δ.Σ. που αποδεικνύουν ότι η διαδικασία είχε ξεκινήσει επι θητείας του, εδώ και δύο χρόνια, ο Φ. Κακαβίτσας απαντά: 



«Προς διοικητή ΓΝ Κέρκυρας, ενταύθα:

Αν θέλετε να παρουσιάσετε έργο, δεν το κάνετε μειώνοντας αυτά που έγιναν επί προηγούμενων διοικήσεων, ούτε με τo να τα οικειοποιείστε.
Είναι απλά τραγικό να ολοκληρώνετε τη διαδικασία απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων που είχαμε ξεκινήσει ως διοίκηση (και που η γραφειοκρατεία άλλων υπηρεσιών εκτός νοσοκομείου καθυστέρησε, να λέτε ψέματα πως «δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα εδώ και χρόνια» και να ειρωνεύεστε πως «η προηγούμενη διοίκηση προφανώς δεν πρόλαβε..»

Ιδού λοιπόν οι αποδείξεις ότι όλες οι διαδικασίες για την απόσυρση των συγκεκριμένων οχημάτων ξεκίνησαν πολύ πριν από τη δική σας διοίκηση και απλά ολοκληρώθηκαν τώρα εξαιτίας της αθάνατης ελληνικής γραφειοκρατείας».