Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμη δυο κρούσματα σε μαθητές της Κέρκυρας- Κλείνουν τα τμήματα

Δημοτικό
11 Μαΐου 2021 / 14:46
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες και μαθήματα με τηλεκπαίδευση μπαίνει από σήμερα το 3ο Τμήμα της Στ’ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας,

καθώς μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου κ. Λέφα ο μαθητής εμφάνισε συμπτώματα το πρωί και μετά από θερμομέτρηση απομονώθηκε σε ειδικό χώρο του σχολείου και εν συνεχεία με τη συνοδεία της μητέρας του υποβλήθηκε σε rapid τεστ σε δημόσια δομή, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου η εκπαιδευτική διαδικασία στο εν λόγω τμήμα σταμάτησε και οι υπόλοιποι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους για τήρηση προληπτικής καραντίνας, ενώ πραγματοποιήθηκε και η απαιτούμενη απολύμανση στο χώρο.

Δεύτερο κρούσμα σημειώθηκε και σε μαθητή της β’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας, όπου και εκεί τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Η καθηγήτρια θα παραμείνει σε καραντίνα και η λειτουργία του τμήματος επίσης θα ανασταλεί.  

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.