Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

Εμβολιασμός
11 Μαΐου 2021 / 13:20

«Επιχείρηση γαλάζια ελευθερία» σε συνεργασία με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας). Σε τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, υπό τον Πρωθυπουργό και την συμμετοχή Δημάρχων και Περιφερειαρχών τουριστικών Δήμων, ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε το πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών  “Γαλάζια ελευθερία”  όλων των μονίμων κατοίκων τουριστικών περιοχών μέχρι το τέλος Ιουνίου, προκειμένου να στηριχτούν οι τοπικές κοινωνίες και οι οικονομίες τους, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα  θα στηριχθεί σε νέα  μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα όπου θα πραγματοποιηθούν μαζικοί εμβολισμοί.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε  και η Δήμαρχος  Μερόπη Υδραίου, η οποία ανταποκρινόμενη άμεσα στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού,  σε  συνεργασία με τον Διοικητή  της 6ης ΥΠΕ  κ. Καρβέλη,  τον Διοικητή  και το προσωπικό του  Γενικό Νοσοκομείου και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, προχωρά στην δημιουργία Mega εμβολιαστικού Κέντρου.

Το εμβολιαστικό  κέντρο  θα λειτουργήσει στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που παραχωρήθηκε  για τον σκοπό αυτό,  από τον Δήμο μας  και θα ενισχυθεί με  παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και βοηθητικού  προσωπικού, καθώς η δημοτική  αρχή θέλει να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος  σ’ αυτήν την μεγάλη κοινωνική προσφορά.