Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Σενάριο για παραμονή μιας ακόμα ομάδας από κάθε όμιλο

ΕΠΟ
07 Μαΐου 2021 / 19:31

ΑΘΗΝΑ. Η νέα Γ΄ Εθνική που θα προκύψει μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει πάρα πολλές αλλαγές κυρίως με τη μείωση των ομίλων

όπου από 10 λογικά θα μείνουν 5 ή 6. Μάλιστα η μοναδικότητα που υπάρχει με την Κρήτη και έχει δικό της όμιλο, θα πάψει να υπάρχει.

Όλα αυτά θα συζητηθούν στην ΕΠΟ όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα το οποίο με βάση τα τωρινά δεδομένα, θα έχει 85 ομάδες και ίσως παραπάνω αν κάποιες από τη Football League δεν έχουν δυνατότητα να συνεχίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και επιλέξουν να παίξουν στη Γ΄ Εθνική.

Όπως λένε οι πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη να μείνουν ακόμη δέκα ομάδες στη Γ΄ Εθνική, δηλαδή από κάθε Όμιλο να μείνει επιπλέον μια ομάδα και αυτό σημαίνει ότι από τον 5ο όπου αγωνίζονται οι κερκυραϊκές ομάδες θα πέσουν όσες καταλάβουν από την 9η θέση και κάτω. Σε μια τέτοια περίπτωση και με βάση τον σημερινό βαθμολογικό πίνακα, οι ομάδες με 14 βαθμούς λογικά μένουν στην κατηγορία και τα πράγματα γίνονται εύκολα για τις κερκυραϊκές ομάδες. Όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.