Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κατάσταση στη Μονάδα κορονοϊού του νοσοκομείου Κερκύρας, την Πέμπτη

γενικό νοσοκομείο
06 Μαΐου 2021 / 18:13
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σοκαριστική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στην έκθεση της ημερήσιας επιτήρησης του κορονοϊού την Πέμπτη, στρέφει αμέσως το ενδιαφέρον στο Γενικό Νοσοκομείο και στην Μονάδα covid-19, που λειτουργεί στον 4ο όροφο.

Σύμφωνα με πηγές της Διοίκησης, η πίεση που ασκείται δεν διαφέρει από εκείνη των προηγούμενων ημερών. Μάλιστα την Πέμπτη πήραν δυο ασθενείς εξιτήριο από την Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ). 
 
Στην ΜΕΛ νοσηλεύονται οκτώ ασθενείς με κορονοϊό και ένας ακόμα βρίσκεται, εδώ και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διασωληνωμένος στην Εντατική (ΜΕΘ).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.