Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της πόλης, για το εργασιακό νομοσχέδιο

ΣΥΡΙΖΑ
29 Απριλίου 2021 / 10:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αγορά της πόλης της Κέρκυρας και τη Λαϊκή αγορά επισκέφθηκαν τη Μ. Τετάρτη το πρωί,

στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής μαζί με τον Βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Στην ανακοίνωση της η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «Στόχος της κινητοποίησης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το σχέδιο νόμου που πρόκειται να εισαγάγει η κυβέρνηση στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα και με το οποίο καταργούνται βασικές εργατικές κατακτήσεις, όπως το 8ωρο εργασίας, η αποζημίωση απόλυσης, η συλλογικές συμβάσεις, ενώ πολιτικοποιείται συνδικαλιστική και απεργιακή δράση. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετική.



Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να φέρει προς ψήφιση το εν λόγω νομοσχέδιο που παρόμοιό του δεν επιτρέψαμε να εφαρμοστεί ούτε εν καιρώ σκληρών μνημονίων.

Ακόμα, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ενωτικά, αμετακίνητα και αταλάντευτα θα συστρατευτούμε με κάθε εργάτη, ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο, κάθε γυναίκα και άντρα που πλήττονται από την εργασιακή θύελλα που έρχεται, και θα σταθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»