Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο μηδέν ΑΟΚ Κέρκυρα και Αναγέννηση Άρτας

Γ΄ Εθνική
28 Απριλίου 2021 / 19:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μάχη της οχτάδας και για τις δυο ομάδες μεταφέρθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, όπου ο ΑΟΚ Κέρκυρα και η Αναγέννηση

κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το τελικό 0-0 δεν είναι κακό και για τις δυο ομάδες, για τους φιλοξενούμενους ήταν ένας εκτός έδρας βαθμός, για τον ΑΟΚΚ, ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν το χάνεις.

Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είχε ούτε ίχνος ευκαιρίας από καμιά ομάδα, κακό ποδόσφαιρο, ίσως το άγχος των βαθμών επηρέασε τόσο πολύ και τις δυο ομάδες. Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν, κακές και οι δυο ομάδες, χωρίς δημιουργία, αρκέστηκαν στο 0-0, με την Άρτα να κάνει τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του ματς. Ήταν στο 64΄ όταν ο Νάστος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ράξα, αλλά το πλασέ του ήταν πάνω στον τερματοφύλακα της Κερκυραϊκής ομάδας.

Έτσι ο ΑΟΚ Κέρκυρα έφτασε τους 10 βαθμούς και στα έξι ματς που απομένουν με δυο νίκες θα κλειδώσει την παραμονή του.  
 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Κ. Χριστοφοράκης): Ράξα, Γκόγκος, Πανάγου, Τσιάβος, Λαζάρου, Ριμπέιρο, Πλατέλας, Κλωνάρης, Σταύρε, Βίλα, Γιώτας (έπαιξαν και οι Μπουντάνι, Στεργίου, Αραούχο).

Αναγέννηση Άρτας (Τ. Νταλάκας): Μίτσιος, Σεμπέλια, Γρηγορίου, Σχισμένος, Παπαρούνης, Γούλας, Νάστος, Κραμπής, Συλιόγκας, Σκανδάλης, Μαλτέζος (έπαιξαν και οι Κολιός, Φελέκης, Μούστο).