Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποπεράτωση παρεμβάσεων στο Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών στους Περουλάδες

Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών
27 Απριλίου 2021 / 15:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας στο πλαίσιο βελτίωσης των σχολικών εγκαταστάσεων συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς - βάσει του προγραμματισμού της - τις αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης - αποκατάστασης στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη, οι παρεμβάσεις στο Γυμνάσιο Αφιπαγιτών στους Περουλάδες, μετά από πολλά χρόνια.

Η Δημοτική Αρχή αξιοποιώντας στο έπακρο το ανθρώπινο  δυναμικό του συνεργείου προχώρησε με εργασίες αυτεπιστασίας, με μηδενική επιβάρυνση κόστους εργασίας, σε σοβαρές αποκαταστάσεις στη εν λόγω σχολική μονάδα.

Μεταξύ αυτών καταγράφονται αποκαταστάσεις ανακατασκευής στέγης, στεγάστρου, φέροντα οργανισμού προς ενίσχυση της στατικότητας, αλλαγές υδρορροών προς αποκατάσταση της υγρομόνωσης.

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας στο πλαίσιο βελτίωσης των σχολικών εγκαταστάσεων και όχι μόνο, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς - βάσει του προγραμματισμού της -  τις αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης - αποκατάστασης στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρού.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.