Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ πήρε το ντέρμπι 1-0 τον ΟΦΑΜ

γ΄εθνική
25 Απριλίου 2021 / 18:56

Ήταν ένα παιγνίδι με λίγες φάσεις όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς, το έκανε η Λευκίμμη χάρις στην οξυδέρκεια του Τσεβανέδη, σε λάθος εκτίμηση αντιπάλου, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς, ο Γκάκος κράτησε τη νίκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΑΗ ΜΑΘΙΑΣ). Στον Αγ. Ματθαίο είχαμε το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο καλύτερες (εκτός πόλεως) ομάδες του νησιού, με βάση τους τίτλους που έχουν πάρει, οι οποίες προερχόταν από σπουδαίες νίκες. Ένα ματς που θα  κρινόταν στις λεπτομέρειες αφού και οι δυο στο φετινό πρωτάθλημα είχαν πολύ καλή πορεία.

Ήταν ένα παιγνίδι με λίγες φάσεις όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς, το έκανε η Λευκίμμη χάρις στην οξυδέρκεια του Τσεβανέδη, σε λάθος εκτίμηση αντιπάλου, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς, ο Γκάκος κράτησε τη νίκη για την ΑΕΛ, που έφτασε στη 2η θέση τον ΟΦΑΜ, μετά από τη νίκη της. 

Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, είχαμε το γκολ που έκρινε το παιγνίδι,  σε μια βαθιά μπαλιά της ΑΕΛ αμυντικός των γηπεδούχων από μακριά προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον τερματοφύλακά του, ο Τσεβανέδης πετάχτηκε, πήρε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Στις καθυστερήσεις ο Γκάκος έκανε την απόκρουση του ματς  και κράτησε τη νίκη για την ΑΕΛ σε προσπάθεια του Γωνιάδη.
Διαιτητές: Β. Φίτσας, Ζ. Νάστος, Γρ. Κέφης (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Κατελούζος, Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Λουλές, Βλάχος (82΄Αμπατζίδης), Σπίνουλας Σπ., Γραικός Ι. (90΄ Γραικός Αλ.), Γωνιάδης, Γραικός Γ. (82΄Σπίνουλας Ν.).

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάκος, Τουρσίδης (19΄ Γρηγοριάδης), Πουλημένος, Ματζοβίλα, Μουζακίτης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος (41΄ Λούβρος), Πανταζής (82΄ Αγκουστίν), Θεοδωράκης, Σπίνουλας (82΄ Κουλούρης Αγ.), Κωνσταντινίδης (41΄ Κυπτίου)