Στίβος: Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 5 - 6 Ιουνίου

Στίβος: Στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 5 - 6 Ιουνίου

ΑΘΗΝΑ. Ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και Ανδρών - Γυναικών Κ23 θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Πάτρας 5-6 Ιουνίου.

23
Απριλίου / 2021

Ένα πρωτάθλημα που ενδιαφέρει πολύ τους Κερκυραίους φίλους του στίβου, αφού οι αθλητές από το νησί θα κυνηγήσουν μετάλλια και διακρίσεις. Μάλιστα η Σπ. Καρύδη θα παλέψει για ένα άλμα που ίσως της δώσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Την απόφαση για τις ημερομηνίες των αγώνων, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη διάρκεια της συνεδρίασης την Πέμπτη 22/4, λαμβάνοντας υπόψιν την καταλληλόλητα του σταδίου, την εμπειρία του προσωπικού, καθώς και την παρακαταθήκη των επιτυχημένων διοργανώσεων τα προηγούμενα πέντε διαδοχικά έτη.

Στην ίδια πόλη θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων για τις κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών Κ23 και Κ18 στις 7 και 8 Ιουνίου, καθώς και το Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Ανδρών-Γυναικών Κ23 στις 7 του ίδιου μήνα.

Σε ό,τι αφορά στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι νέες ημερομηνίες, όπως επικυρώθηκαν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής:
8-9 Μαΐου Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Σύνθετα Κ16 (19 όμιλοι)
15 ή 16 Μαΐου Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 (20 όμιλοι)
29 ή 30 Μαΐου Διασυλλογικοί Αγώνες κ18 (20 όμιλοι)
Ο πρώτος αγώνας του Διασυλλογικού Κ14 θα γίνει στις 22 Μαΐου και ο δεύτερος στις 9 Οκτωβρίου (κατ' εκτίμηση των ΕΑΣ και των τοπικών ιδιαιτεροτήτων).