Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στον Νίκο Δένδια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας

Νίκος Δένδιας
23 Απριλίου 2021 / 13:42

«Ο Νίκος έκανε όλους τους Έλληνες να νοιώσουν υπερήφανοι. Εμείς νοιώσαμε διπλή χαρά και ικανοποίηση γιατί είναι συνάδελφός μας Δικηγόρος Κέρκυρας».

Τη στάση του Υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα με τη φραστική αντιπαράθεση με τον Μ. Τσαβούσογλου, επαινεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, απευθύνοντάς του δημόσια συγχαρητήρια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου  Κέρκυρας αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου Γιώργου Καλούδη ομόφωνα αποφάσισε και ψηφίζει:

Συγχαίρουμε δημόσια τον Υπουργό  Εξωτερικών της πατρίδας μας συνάδελφό μας δικηγόρο-μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Νίκο Δένδια για τη live γενναία, τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη διατύπωση των εθνικών θέσεων της Ελλάδας μέσα στην Άγκυρα, πρόσωπο με πρόσωπο με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας κ. Τσαβούσογλου, αναχαιτίζοντας με θάρρος τη τουρκική επιθετικότητα, με μεγάλο διεθνές τηλεοπτικό ακροατήριο, μεταξύ του οποίου και οι ελίτ των μεγάλων δυνάμεων.   

Επισημαίνουμε, εξ όσων γνωρίζουμε  και χωρίς να υποτιμούμε καθόλου Πρωθυπουργούς και υπουργούς εξωτερικών για ίδια πατριωτική στάση και στην Αθήνα και σε διεθνή fora αλλά και κινήσεις όπως η επιστράτευση του 1987, ότι είναι η πρώτη φορά, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, που συμβαίνει αυτό από υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας μέσα στη καρδιά της Τουρκίας, στην Άγκυρα.

Ο Νίκος μας έκανε όλους τους Έλληνες και νοιώσαμε  υπερήφανοι. Εμείς  νοιώσαμε διπλή χαρά και ικανοποίηση γιατί είναι συνάδελφός μας Δικηγόρος Κέρκυρας.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε η νέα ρητορική που εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας να έχει συνέχεια.
 
 
                Ο Πρόεδρος                                                         Ο Αντιπρόεδρος

             Γιώργος    Ν.    Καλούδης                                  Σπύρος Βαρθολομαίος

Τα μέλη
Αλέκος Σωκράτη Παπαδάτος
Σπύρος Μαυρόπουλος
Γιάννης Μάρτης
Κάσσυ Σκολαρίκη