Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΦΑΜ: Ευχαριστήριο προς τη Θύελλα για τη φιλοξενία

Γ΄ Εθνική
22 Απριλίου 2021 / 17:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη κορυφής του ΟΦΑΜ στα Γιάννενα ήταν η επιβεβαίωση ότι η ομάδα είναι δυνατή, καλά δουλεμένη και ξέρει

τι ζητάει στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Σπουδαία πορεία, απίστευτη για πολλούς από την ομάδα του Αγίου Ματθαίου, που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την αντίπαλο, για την φιλοξενία που έτυχε. Έχουν αλλάξει οι συνθήκες, ο φανατισμός και τα όσα παλιότερα συναντούσες σε «δύσκολες» έδρες τείνουν να εκλείψουν και οι ομάδες παίζουν για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι είναι ένα παιγνίδι και το χαίρονται.

Η επίσημη ανάρτηση του ΟΦΑΜ: “Το Δ/Σ του Ο.Φ.Α.Μ. ευχαριστεί την ομάδα, της Θύελλας Κατσίκα, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας. Στις δηλώσεις του ο πρωτομάστορας των επιτυχιών του ΟΦΑΜ Σάββας Σιδερόπουλος ξεκαθάρισε ότι… αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Και αυτό βέβαια γιατί  η 1η θέση ήλθε από μόνη της, από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας  και τα αποτελέσματα των 5 πρώτων αγωνιστικών”.
 
Σ. Σιδερόπουλος: Αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή
 
«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της Θύελλας για το καθαρό τους παιχνίδι. Αν και έπαιζαν παιχνίδι χωρίς γυρισμό, ήταν πάρα πολύ καλοί στο να παίξουν καθαρό παιχνίδι και αυτό βοήθησε την ομάδα μου να βγάλουμε κάποιες φάσεις για να πετύχουμε και το 2-0 και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ξεκινήσαμε αρκετά καλά από το πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ . Σιγά-σιγά η Θύελλα πήρε μέτρα, σε μια-δυο φάσεις ο τερματοφύλακάς μας δήλωσε παρών και έτσι φύγαμε για τα αποδυτήρια. Διορθώσαμε και τη διάταξή μας στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πετύχαμε από καθαρό πέναλτι πιστεύω το γκολ που διαμαρτυρήθηκαν τα παιδιά.

Πετύχαμε και δεύτερο γκολ, εκεί κλείδωσε η νίκη και πάμε σπίτι χαρούμενοι γιατί δεν σας κρύβουμε πώς ο αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και όχι κάτι άλλο».

Τέλος στην ερώτηση αν δίνει ώθηση η νίκη για την επίτευξη του στόχου, είπε: «Όταν έχουμε πιάσει τους 13 βαθμούς και η γραμμή πίσω είναι στους 2, 3 και 4 αν είδα καλά, θεωρώ κάνουμε σημαντικά βήματα και σε 2-3 Κυριακές θα το έχουμε καταφέρει».