Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣ Κέρκυρας: Ενισχύει με 700€ ΑΕΛ, ΟΦΑΜ και ΑΟΚΚ

ΕΠΣ Κέρκυρας
20 Απριλίου 2021 / 16:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ με το νέο διοικητικό σχήμα και πρόεδρο τον Γ. Κουλόπουλο εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση

του ΔΣ τη Δευτέρα 19/4.  Αναφέρει σαν πρώτο θέμα, ότι θα ενισχύσει οικονομικά κάθε σωματείο της Γ΄ Εθνικής με 700€, ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ και ΑΟΚ Κέρκυρα, το οποίο μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά είναι χρήσιμο και ουσιαστικά καλύπτει τα έξοδα ενός εκτός έδρας ταξιδιού. Μια σωστή κίνηση στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν τα σωματεία. Επίσης λήφθηκαν αποφάσεις που έχουν σχέση με τα σωματεία και τη βοήθεια προς αυτά για την απόκτηση της Αθλητικής αναγνώρισης από τη ΓΓΑ.  

Η ανακοίνωση: «Tο Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας σε έκτακτη  συνεδρίασή του στις 19.04.2021 αποφάσισε ομόφωνα στα παρακάτω θέματα:
1. Την  οικονομική ενίσχυση των σωματείων της Γ Εθνικής με το ποσό των 700 ευρώ για κάθε σωματείο.
2.Τη συνέχιση της  αρωγής και βοήθειας των σωματείων της Ένωσής μας για την εγγραφή  ή θεραπεία αυτών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του μητρώου των σωματείων της Γενικής Γραμματείας.
3. Την υποστήριξη των σωματείων με την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προκειμένου να εναρμονίσουν τα καταστατικά τους με όσα προβλέπει ο τελευταίος αθλητικός νόμος καθώς η προθεσμία λήγει στις 30.06.2021
4. Να κατατεθούν εγκαίρως προτάσεις από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021- 2022 μετά την ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου με απόφαση της ΕΠΟ λόγω της πανδημίας COVID-19».