Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν ξεχνούν Τάσο και Ανδρέα στην ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
20 Απριλίου 2021 / 16:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο κυριακάτικο ματς της ΑΕΛ με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας, είχαμε την επιστροφή της ομάδας στην έδρα της.

Βέβαια δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων αλλά οι Λευκιμμιώτες δεν θα μπορούσαν να μείνουν μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα και βρέθηκαν εκατοντάδες στους λόφους γύρω από το γήπεδο και χάρηκαν για την τεράστια πανάξια νίκη της ΑΕΛ.

Όμως η ομάδα δεν ξεχνά και πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα κάγκελα του γηπέδου και ανάρτησαν πανό μνήμης στον αδικοχαμένο Τάσο «Γέγιο», που έχασε τη ζωή του τον Νοέμβριο σε τροχαίο στη Λίνια, φίλο και όχι μόνο, της ομάδας. Το πανό έγραφε «Τάσος Γέγιος, 17 Νοέμβρη 2020, παρών».

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ΑΕΛ, Χριστόδουλος Γαστεράτος σκόραρε και πήγε στα κάγκελα όπου πήρε μια φανέλα με τη φωτογραφία του αείμνηστου Ανδρέα Βάρελη, που χάθηκε μόλις στα 28 του χρόνια, αφού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο Ανδρέας Βάρελης είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ με τον Χρ. Γαστεράτο ήταν συμπαίκτες αρχικά στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Ολύμπου το 2013 και κατόπιν και στην ΑΕ Λευκίμμης. Μάλιστα η ομάδα της ΑΕΛ σε σχόλιό της στην ιστοσελίδα της ανέφερε για τη νίκη επί της Άρτας:
«Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε δυο δικούς μας ανθρώπους που έφυγαν άδικα από ανάμεσα μας, Τάσο Χρυσικόπουλο (Γέγιο) και Ανδρέα Βάρελη».